عرف آپارتمان نشینی
موسسه حقوقی پاد متشکل از تیم تخصصی کارشناسان حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری در محدوده نیاوران آماده ارائه خدمات مشاوره حقوقی به شما عزیزان می باشد.وکلای متعهد موسسه حقوقی پاد در تمامی زمینه های حقوقی و کیفری دعاوی شما را متبحرانه پیگیری خواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
عرف نیز منبع دیگری از حقوق است که بدون تصویب از یک و مرکز خاص به طور اتوماتیک بین مردم اجرا می شود.اختلاف ان با قانون در این است که قانون به صورت نوشته از طرف قوه ی مقننه تصویب می شود و پس از ابلاغ و اعلان به مردم قابلیت اجرایی پیدا می کند.
لکن عرف به صورت نا نوشته روابطی از کنش های اجتماعی را در بر میگیرد که خود به خود و به صورت عادت بین مردم متداول شده است.
ضرورت عرف به دو صورت ممکن است احساس شود ;نخست این که قانونگذار برای احترام به عرف نقاط مختلف کشور و جلوگیری ازبر هم خوردن نظم هر مکان از تصویب قانون عام برای انعطاف پذیری قواعد نا نوشته مردم خودداری می کند.
وارد متعدد فعلی یا آتی قانون راجع به موضوعی ساکت مجمل یا متناقص باشد در چنان مواردی عمل به عرف نه تنها جایز بلکه کاملا الزلمی است همچنان که برخی از قوانین به رعایت عرف (زمان یامکان )نیز در مواردی تصریح می کنند.
به عنوان مثال ماده (2) قانون تملک آپارتمان ها در بیان تشخیص قسمت های اختصاصی از قسمت های مشترک می گوید به طور کلی قسمت هایی که برای استفاده ی اختصاصی تشخیص داده نشده از قسمت های مشترک محسوب می شود .
lگر آنکه تعلق آن به قسمت های معینی بر طبق عرف و عادت محل مورد تردید نباشد یا ماده آیین نامه ی اجرایی همان قانون راجع به قسمت های اختصاصی ساختمان می گوید:
قسمتهایی از بنا اختصاصی تلقی می شود که عرفا برای استفاده انحصاری شریک ملک کعینی یا قائم مقام او تحصیص یافته باشد.موسسه حقوقی پاد متشکل از تیم تخصصی کارشناسان حقوقی و وکیل پایه یک دادگستری در محدوده نیاوران آماده ارائه خدمات مشاوره حقوقی به شما عزیزان می باشد.وکلای متعهد موسسه حقوقی پاد در تمامی زمینه های حقوقی و کیفری دعاوی شما را متبحرانه پیگیری خواهند کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
جهت مشاوره حقوقی با ماتماس بگیرید.02126116691
موسسه حقوقی پاد
بدون دیدگاه